Wij verzorgen diverse werkzaamheden aan de binnen- en de buitenkant van uw woning of kantoorpand.
Maak kennis met onze diensten.

Binnen/Buiten schilderwerk

Wij verzorgen zowel het schilderwerk aan de binnenkant als aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand. Een goede voorbereiding is daarbij heel belangrijk. Voordat wij met het buitenschilderwerk aan de gang gaan, reinigen en ontvetten wij het houtwerk. Vervolgens schuren wij het hout, kitten we openstaande naden en voeren wij, indien nodig, kleine reparaties uit. Daarna zetten wij alles in de grondverf. Voordat wij de laklaag aanbrengen, schuren wij het hout nog een keer op. We werken het daarna af met een laklaag.

Ook binnen starten wij met een gedegen voorbereiding. We beginnen hier ook met schuren, het kitten van naden en het uitvoeren van kleine reparaties met epoxy plamuur. Vervolgens gronden wij de ondergrond twee keer en ook brengen we twee laklagen aan. Dit geeft een mooi resultaat en zo kan het schilderwerk jarenlang mee.

Houtrot reparerend

Houtrot wordt veroorzaakt door schimmels. Deze schimmels tasten het houtwerk aan. U kunt dit herkennen aan kleine barsten of zachte plekken in het schilderwerk. Het is belangrijk om houtrot snel te laten repareren. Kleine reparaties doen wij met epoxy plamuur. De kosten hiervan zijn tussen de € 100 en € 150 exclusief btw. De kosten voor grotere reparaties variëren tussen de € 200 en € 400 exclusief btw. Wij vervangen in dat geval een deel van het kozijn of de aangetaste dorpel.

Spuit werkzaamheden

Naast verven met rollers en kwasten is het ook mogelijk om plafonds en muren te laten spuiten. Hiermee krijgt u een nog strakker en gladder eindresultaat. Spuiten is vooral geschikt voor grotere ruimtes, omdat het dan een efficiënt alternatief is voor sauzen. Spuiten gaat sneller en vaak is het aanbrengen van één laag al voldoende. Bedenk wel dat de voorbereiding meer tijd kost, omdat er meer afgeplakt moet worden. Wij adviseren u graag wat in uw situatie de beste keus is.

Behangen

Behangen is een klus waar veel mensen tegenop zien, omdat het secuur moet gebeuren. Wij draaien onze hand hier niet voor om. Net als bij het schilderwerk zorgen wij voor een goede voorbereiding van de ondergrond. Wij plakken allerlei soorten behang op de muur. U hoeft alleen maar een keuze te maken uit de diverse behangsoorten. Heeft u zowel een behangklus als een schilderklus? Wij combineren deze werkzaamheden.

Kozijnen coaten

Als schildersbedrijf zijn wij uniek in ons aanbod om kozijnen te coaten. Het coaten van kozijnen heeft een gunstig effect op de levensduur van het schilderwerk. Wij gebruiken een industriële coating waarmee de laklaag beschermd wordt. Zo verlengt u de levensduur en de glans van de lak met twee jaar. Coatings kunnen ook op kunststof kozijnen worden aangebracht. Zo zien uw doffe kunststof kozijnen er weer als nieuw uit. Door elke twee jaar een nieuwe coating aan te brengen gaat de laklaag voor een langere periode mee.