Op zoek naar een professioneel schildersbedrijf?

Op zoek naar een schildersbedrijf in regio Alkmaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! SR Exclusive Paintworks is een gespecialiseerd schildersbedrijf in zowel binnen- als buitenschilderwerk in en rondom Alkmaar.

Vraag een Gratis Offerte aan

Daag ons uit: vraag nu je gratis offerte aan en ontdek hoe ons schildersbedrijf jouw ruimte kan transformeren!

Een selectie van onze diensten

Buiten/binnen schilderwerk

Bij schildersbedrijf SR Exclusive Paintworks verzorgen zowel het schilderwerk aan de binnenkant als aan de buitenkant van jouw woning of bedrijfspand.

Spuitwerk

Droom je van een naadloze, moderne look? Met ons spuitwerk transformeren we jouw ruimte, waarbij vakmanschap en precisie centraal staan.

Behangen

Geef je muren een persoonlijke touch! Met ons behangwerk creëren we samen een unieke sfeer die echt 'jij' is.

Houtrot Repareren

Last van Houtrot? Ons schildersbedrijf herstelt jouw houtwerk tot in de perfectie, voor een duurzaam en esthetisch resultaat.

Kozijnen Coaten

Zeg vaarwel tegen verouderde kozijnen! Met onze coating service brengen we ze terug in topconditie, helemaal in jouw stijl.

Achteraf altijd 100% tevreden

5/5
Prima vaklui die grondig te werk gaan. Vooraf duidelijke afspraken en alles is bespreekbaar. Ze waren altijd mooi op tijd, ondanks dat wij toch verder weg wonen. Mocht er iets veranderen dan werd er altijd goed gecommuniceerd. Al met al gezellige en professionele schilders die je best over de vloer kan hebben...prima!
Michel Dahlhaus
5/5
Stefan heeft bij ons de gehele beneden verdieping gesausd. In de hal heeft hij van beneden naar boven gesausd. De trap en het hekwerk is geschilderd en de latten boven aan de wanden. Stefan is altijd op tijd, denkt mee met de klus en kan dan snel schakelen en het meer werk doen of het werk anders doen.Hij werkt erg netjes en met goede materialen. Hij geeft vooraf een berekening van de kosten en de rekeningen betaal je in gedeeltes. Voor ons was het een prima en gezellige ervaring om deze man over de vloer te hebben. We wensen hem alle succes met zijn bedrijf.
Monique Dahlhaus
5/5
Na de offerte is het werk binnen 1 week uitgevoerd voor een scherpe prijs en tegen een hoge kwaliteit Nette beleefde schilder die lekker door werkte en geen rommel achter gelaten heeft Dit bedrijf is een aanrader
Michel Dahlhaus
5/5
Goed schilderwerk en prettige samenwerking, en dat alles voor een scherpe prijs. Mijn complimenten Stefan. Joep Houtenbos, Bergen NH
Joep Houtenbos

Met spoed een schildersbedrijf nodig?

Neem snel telefonisch contact met ons op Tel: 0031 (0)6 19046652. Wij helpen je graag vakkundig verder.

Dé Scherpste
PRIJSGARANTIE

Profiteer van onze scherpe prijsgarantie: topkwaliteit schilderwerk, zonder dat het de hoofdprijs kost.

Geen aanbetaling
nodig

Bij schildersbedrijf SR Exclusive Paintworks betaal je pas na het schilderwerk.
Zo weet je zeker dat alles naar wens is opgeleverd.

Binnen
5 werkdagen OPGELEVERD

Snelle levering, gegarandeerd binnen 5 werkdagen. Zo minimaliseren we de overlast voor jou en geniet je snel van een comfortabeler huis.

4 jaar garantie op al het schilderwerk

Wij bieden 4 jaar garantie op al ons schilderwerk, omdat we bij ons schildersbedrijf geloven in de kwaliteit en duurzaamheid van ons werk.

Wist JE dat..

Je compleet GRATIS een offerte kunt aanvragen?

Vraag een Gratis Offerte aan

Daag ons uit: vraag nu je gratis offerte aan en ontdek hoe ons schildersbedrijf jouw ruimte kan transformeren!